Dønnum bijna van Standard, maar Vålerenga neemt hem toch in Europese lijst op

Dønnum bijna van Standard, maar Vålerenga neemt hem toch in Europese lijst op

Gepubliceerd: dinsdag 20 juli 2021 om 13:00di 20-07-2021 om 13:00

Laatste update: woensdag 21 juli 2021 om 20:00wo 21-07-2021 om 20:00

Het is nog maar een kwestie van tijd alvorens Aron Dønnum zich een speler van Standard mag noemen. Dat meent Nettavisen. Volgens de Noorse bron heeft Dønnum zijn laatste wedstrijd voor Vålerenga ondertussen gespeeld. 

De deal hing al een tijdje in de lucht en volgens de Noorse bron zijn alle details ondertussen uitgeklaard. De transfer naar Standard is rond. De komende dagen zal Dønnum naar ons land afreizen om zijn contract in Luik te tekenen.

De huidige ploegmaats van Dønnum reizen deze week ook af naar België. In de voorrondes van de Conference League geven zij donderdag KAA Gent partij. Dønnum zal tegen de Buffalo's niet meespelen. 'Dønnum heeft zijn laatste wedstrijd voor Vålerenga al gespeeld', klinkt het in Noorwegen.

Eén keer voor Noorwegen
Dønnum is een 21-jarige rechterflankspeler. Vorig seizoen kon hij naar Serie B-club Lecce, maar zag een overgang niet zitten. Dønnum speelde al één keer voor de nationale ploeg van Noorwegen. Op 7/6 van dit jaar deed hij mee in de oefenmatch tegen Luxemburg. In de 1-0 zege mocht hij zich 26 minuten bewijzen.

Update: Het Laatste Nieuws geeft aan dat Dønnum al in België is om de transfer naar Standard af te ronden. Hij moet de eerste grote transfer van de zomer worden. Bij Valerenga was hij dit seizoen al goed voor zes goals op veertien wedstrijden. 

Update: Donderdag neemt Vålerenga het in de UEFA Conference League op tegen KAA Gent. De Noorse ploeg heeft ondertussen een spelerlijst moeten indienen bij de UEFA. Opvallend genoeg nam Vålerenga Dønnum op in de lijst. Toch lijkt het nog maar een kwestie van uren voor de flankspeler bij Standard tekent. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws