Breaking news

Antwerp is niet klaar op transfermarkt: 'Transferoffensief nog op komst'

'Transfer van Malen (PSV) loopt vertraging op door monsterpercentage voor Raiola'

'Transfer van Malen (PSV) loopt vertraging op door monsterpercentage voor Raiola'

Gepubliceerd: dinsdag 20 juli 2021 om 11:41di 20-07-2021 om 11:41

De transfer van Donyell Malen naar Borussia Dortmund heeft vertraging opgelopen door de transferrechten van Mino Raiola. De zaakwaarnemer krijgt een fors percentage van de transfersom.

Volgens het Duitse Ruhr Nachrichten zou het gaan om een percentage rond de dertig procent dat door PSV direct aan Raiola betaald moet worden. Dat betekent dat bij een transfersom van dertig miljoen euro, de Eindhovenaren ongeveer negen miljoen af moeten dragen aan de spelersmakelaar.

Malen wil graag naar BVB vertrekken, maar de krant weet dat de transfer vertraagd is door de hoge som die Raiola zou moeten krijgen. De onderhandelingen zijn bemoeilijkt omdat de Duitsers niet te veel willen neertellen en PSV hoog in wil zetten. De Eindhovenaren hopen namelijk na de betaling aan de agent nog een respectabele som over te kunnen houden.

De verwachting is dat Dortmund zich spoedig met een officieel bod zal melden in het Philips Stadion. Malen zelf is er naar verluidt al uit met BVB en hoopt dat de transfer zo snel mogelijk beklonken zal worden. Als dat niet het geval is, moet hij zich deze week nog melden op De Herdgang.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws