'Henderson kan Liverpool na stugge onderhandelingen inruilen voor andere topclubs'

'Henderson kan Liverpool na stugge onderhandelingen inruilen voor andere topclubs'

19-07-2021 23:02

Atlético Madrid en Paris Saint-Germain houden de situatie van Jordan Henderson nauwlettend in de gaten. De captain, die een contract heeft tot medio 2023, is in gesprek met Liverpool om zijn contract te verlengen. Dat verloopt echter uiterst moeizaam.

Eerder op maandag kwam The Athletic met het nieuws over de moeizame onderhandelingen tussen Henderson en Liverpool. The Daily Mail bevestigt dat en voegt eraan toe dat de 31-jarige controleur meerdere transferopties heeft. Atlético en PSG willen Henderson maar al te graag oppikken als de mogelijkheid zich voordoet.

Liverpool-manager Jürgen Klopp vindt het naar verluidt 'vreselijk' als Henderson daadwerkelijk vertrekt uit Liverpool. De 54-jarige Duitser zag Georgino Wijnaldum afgelopen seizoen tot zijn ongenoegen al vertrekken, nadat zich eenzelfde soort scenario had afgespeeld als bij Henderson.

Afgelopen seizoen kwam de Engels international tot 21 Premier League-optredens namens Liverpool. Henderson moest meerdere duels aan zich voorbij laten gaan vanwege blessureleed. Hij was ook goed voor één goal en één assist.