'Real Madrid zet Hazard op transferlijst, maar Ancelotti krijgt het laatste woord'

'Real Madrid zet Hazard op transferlijst, maar Ancelotti krijgt het laatste woord'

19-07-2021 22:00
5

Na twee tegenvallende seizoenen komt er mogelijk een einde in mineur aan het Madrileense avontuur van Eden Hazard. Real Madrid zou niet langer weigerachtig staan tegenover een verkoop van de peperdure aanwinst.

Volgens Marca heeft Real Hazard op de zomerse transferlijst gezet. Daarmee lijkt voorzitter Florentino Pérez, nochtans een fervent voorvechter van de Rode Duivel, het geweer van schouder veranderd te hebben. Toch betekent dat nog niet dat Hazard Madrid deze zomer noodzakelijk zal verlaten. Allereerst moet er natuurlijk een geïnteresseerde partij aankloppen, die bovendien de nodige centen op tafel kan leggen.

Daarnaast legt Marca de bal eigenlijk in het kamp van Carlo Ancelotti. Naar verluidt is de Italiaanse succescoach ervan overtuigd dat hij Hazard weer op zijn niveau van weleer kan krijgen. Wanneer dat geloof voldoende groot is, zal hij wel in staat zijn om het Real-bestuur te overhalen om onze landgenoot alsnog aan boord te houden.

Hazard maakte in de zomer van 2019 de overstap van Chelsea FC voor een slordige 100 miljoen euro. In Madrid is het aantal hoogstaande wedstrijden dat hij afwerkte, echter nog steeds op één hand te tellen. Na vele lichamelijke perikelen, waaronder overgewicht en enkelletsels, hoopte Hazard weer te schitteren op het voorbije EK, maar dat lukte enkel tegen Portugal behoorlijk.