Spanning bij KV Mechelen: fans horen woensdag of ze uitgeloot zijn tegen Antwerp

Spanning bij KV Mechelen: fans horen woensdag of ze uitgeloot zijn tegen Antwerp

Gepubliceerd: maandag 19 juli 2021 om 11:27ma 19-07-2021 om 11:27

Laatste update: maandag 19 juli 2021 om 11:54ma 19-07-2021 om 11:54

De Jupiler Pro League staat voor de deur, maar voor heel wat fans is het nog bang afwachten of ze de eerste wedstrijd van hun favoriete ploeg ook vanuit het stadion zullen kunnen volgen. Bij KV Mechelen hopen ze snel antwoord te geven.

Door de geldende coronamaatregelen zullen er tijdens de openingsspeeldag al zeker geen uitsupporters te bespeuren vallen in de Belgische stadions. Het thuispubliek zal dan weer niet in groten getale mogen afzakken, al valt het nog even af te wachten wat er op het Overlegcomité beslist wordt. Dat vindt deze maandag plaats. Mogelijk komen er daar nog veranderingen inzake het aantal toegestane toeschouwers op grote evenementen, in positieve of negatieve zin.

Hoe dan ook heeft KV Mechelen de voorbije weken al een eerste deel van de selectieprocedure afgerond. Voor de thuiswedstrijd tegen Royal Antwerp FC, meteen een beladen duel, konden enkel supporters met een zogenaamd 'gouden abonnement' een aanvraag indienen. De meesten onder hen hebben dat ook gedaan, want op haar website deelt Malinwa mee dat er meer aanvragen zijn dan er plaatsen vrij zijn in het stadion.

De medewerkers van KV zullen de selectieprocedure nu verderzetten. Ten laatste woensdagavond hopen zij antwoord te geven aan de fans, die momenteel nog in onzekerheid verkeren. Ofwel krijgen zij een ticket voor de match tegen Antwerp, ofwel ontvangen zij een mail waarin staat dat ze niet uitgeloot zijn. Logischerwijze zouden zij dan voorrang krijgen bij een later duel.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Zitten de Belgische stadions op de eerste speeldag van september weer helemaal vol?

(143 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws