Lamkel Zé kan het niet laten en deelt opnieuw hints naar Anderlecht via Instagram

Lamkel Zé kan het niet laten en deelt opnieuw hints naar Anderlecht via Instagram

19-07-2021 10:46
37

Didier Lamkel Zé lijkt - nog maar eens - niet langer te passen in de toekomstplannen van Royal Antwerp FC. Kersvers trainer Brian Priske laat het woelwater volledig links liggen. De tijd doden doet Lamkel Zé dan maar door ... openlijk te hinten naar een overstap naar RSC Anderlecht.

In het recente verleden flirtte de Kameroener al met de Belgische recordkampioen, onder meer door in een truitje van Anderlecht op de Antwerp-training te verschijnen. Daar kon de aanhang in Deurne-Noord toen hoegenaamd niet mee lachen. Ook in het tussenseizoen doken hier en daar geruchten op dat paars-wit hem mogelijk in huis zou kunnen halen.

Nu heeft Lamkel Zé die geruchten zelf aangewakkerd. Via zijn Instagram-profiel deelde hij enkele berichten over Anderlecht. Zo heeft hij blijkbaar al meer dan 99 vriendschapsverzoeken ontvangen van fans uit Brussel. Bovendien stuurde eentje hem zelfs een openlijke liefdesverklaring, waarop Lamkel Zé reageerde met lachende emoji's en aanbiddende handjes. Het mag duidelijk zijn: momenteel staat zijn hoofd niet naar een verlengd verblijf bij Antwerp.

Eerder liet het Antwerp-bestuur al verstaan dat het Lamkel Zé liefst van al zou verkopen. Enige probleem: tot op heden toonde geen enkele club concrete interesse ... Daardoor moest Lamkel Zé ook zijn staart intrekken, nadat hij op de eerste dag van de voorbereiding weigerde om zijn fysieke testen af te leggen.