Lukaku zet Juve op haar plek op Instagram: 'Wij zijn de kampioenen van Italië'

Lukaku zet Juve op haar plek op Instagram: 'Wij zijn de kampioenen van Italië'

19-07-2021 10:10
3

Romelu Lukaku genoot de voorbije dagen van een deugddoende vakantie in Miami. Na een slopend seizoen met Internazionale en de Rode Duivels, met wisselend succes, keert hij komende zondag terug naar Milaan. Vanzelfsprekend doet hij dat boordevol motivatie.

Gazzetta dello Sport zag zelfs tijdens zijn verblijf in Miami een erg gretig Lukaku, afgaande op enkele foto's en filmpjes op zijn Instagram-pagina waarop hij zich fysiek uitslooft. Professioneel als altijd, de Belgische recordschutter. Daarom neemt hij ook een aparte vlucht via Sardinië, om een coronabesmetting zoveel mogelijk te vermijden op zijn terugreis naar de laars. In tussentijd heeft Lukaku ook al eens gebeld met Simone Inzaghi, weet de roze krant.

Samen met zijn nieuwbakken hoofdcoach koestert Lukaku de ambitie om Inter aan de top van het Italiaanse clubvoetbal te houden. Daar liet hij op Instagram geen twijfel over bestaan. Bij een post over Giorgio Chiellini rond de voorbije EK-triomf van La Squadra had Lukaku de volgende reactie in huis: 'Ik ben gelukkig voor Italië ... Maar de kampioenen van Italië zijn wij nog steeds, onthoud dat.' 

De strijd met Juventus belooft bits te worden, dat blijkt nu al. De Oude Dame beleefde een teleurstellend 2020-2021 en greep dan ook drastisch in. Andrea Pirlo moest zijn biezen pakken, succescoach Max Allegri keerde terug. Juve heeft maar één doel komend seizoen: Inter weer naar de kroon steken.