Iedereen stelt zich vragen, maar hij is dikke transfer voor KAA Gent

"Iedereen stelt zich vragen, maar hij is dikke transfer voor KAA Gent"

19-07-2021 07:15 Laatste update: 07:22
10

KAA Gent staat voor een belangrijk seizoen. Het moet zich namelijk herpakken na de magere campagne van vorig seizoen. Hein Vanhaezebrouck weet alvast dat zijn kern er klaar voor is en heeft duidelijk ambitie.

"Ik ga doen zoals al de anderen. Ze zeggen allemaal: we willen beter doen dan vorig jaar", lacht Vanhaezebrouck bij Het Laatste Nieuws"Alleen Club Brugge wil wellicht hetzelfde doen. Als we aan het einde van de reguliere competitie vierde zijn, denk ik dat we al content gaan zijn. Plaats vier is play-off 1. En daarin kan je dan misschien nog een paar plaatsen winnen."

De nieuwkomers maken alvast indruk bij KAA Gent. Zo ligt Julien De Sart al in de bovenste schuif bij Vanhaezebrouck. "Iedereen stelde zich vragen bij De Sart: 'Is dat wel een transfer voor Gent?' Ik zeg u dat het een dikke transfer is voor Gent", benadrukt Vanhaezebrouck.

KAA Gent haalde deze transferzomer al zeven nieuwkomers. Waarschijnlijk stopt het daar niet bij. Door het eventuele vertrek van Roman Yaremchuk moet er sowieso nog een diepe spits bij.