Heeft Kortrijk een nieuwe smaakmaker? Wil me absoluut bewijzen in België

Heeft Kortrijk een nieuwe smaakmaker? "Wil me absoluut bewijzen in België"

18-07-2021 16:45

Een nieuw JPL-seizoen betekent traditiegetrouw ook weer een heleboel nieuwe spelers waar we naar kunnen uitkijken. Eentje daarvan loopt rond in Kortrijk. Jesaja Herrmann wil zich dit seizoen bewijzen in ons land.

Herrmann, een 21-jarige Duitse spits, werd door Kortrijk weggeplukt bij de beloften van Wolfsburg. De aanvaller kon naar verschillende Duitse clubs in de tweede divisie, ook Zulte Waregem had interesse. Herrmann koos ultiem toch voor het project van KV Kortrijk en tekende voor drie seizoenen.

"Ik had verschillende opties in Duitsland maar wou me absoluut bewijzen in het buitenland", vertelt Herrmann  op de sociale media van Kortrijk. Of hij in dat opzet zal slagen zullen we de komende maanden te weten komen. De voorbereiding was alvast veelbelovend, de Duitser wist te imponeren. Geheel toevallig is dat niet, Herrmann spiegelt zich namelijk aan de allerbesten.

"Ik kijk op naar spelers als Romelu Lukaku en Thierry Henry. Zelf ben ik ook snel en doelgericht. Ik ben ook tweevoetig en kan hoog springen. Het koppen kan echter nog beter. Ik wil er dit seizoen alvast 100% voor gaan", besluit de jonge aanvaller.