Mbamba (16) maakt indruk bij Club Brugge: Ik wil verder groeien

Mbamba (16) maakt indruk bij Club Brugge: "Ik wil verder groeien"

18-07-2021 15:45
5

Noah Mbamba (16) was zaterdag weer een opvallende pion bij Club Brugge. De middenvelder draait goed mee en hoopt om dit seizoen door te breken.

"Dat doet deugd om te spelen en ik ben blij daarmee", staat te lezen op de officiële website. "De supporters motiveren je ook. In het begin is er wat druk, maar de supporters staan achter je en stuwen je vooruit. Na de titel, nu de Supercup. Dat zijn al twee prijzen op mijn palmares. Maar het is de ploeg die ervoor zorgde dat we kampioen speelden en hierdoor ook de Supercup kunnen spelen. Het werk van gans het team dus."

Mbamba wil dit seizoen doorgroeien. "De coach praat veel met mij en er wordt hard gewerkt op training. Tactisch wordt er bijgeschaafd en we evolueren iedere week. Ik wil verder groeien nu. Ik ben nog jong, ik heb nu twee matchen gespeeld. Mijn doel is om verder te groeien in deze ploeg."

De vraag is wel of Mbamba ook mag spelen in de openingsmatch van het seizoen tegen Eupen. Ruud Vormer is voor die match namelijk wél beschikbaar.