Rapport van nieuwelingen bij KRC Genk na supercup: 'Matig tot goed'

Rapport van nieuwelingen bij KRC Genk na supercup: 'Matig tot goed'

18-07-2021 12:00 Laatste update: 12:01
7

KRC Genk liet enkele nieuwkomers starten en invallen in de supercup tegen Club Brugge. VoetbalPrimeur.be fileert daags nadien de prestaties van de nieuwkomers.

Mujaid Sadick
Sadick toonde zich onmiddellijk een geduchte tegenstander tegen de aanval van Club Brugge. Met Bas Dost had hij weinig moeite, maar tegen de snelle bewegingen van Noa Lang had hij het veel moeilijker. Toch hield hij zich goed staande. Als de Colombianen terug zijn zal hij wellicht naar de bank verdwijnen.

Simen Juklerød
Juklerød kende een helse avond tegen Clinton Mata. Hij zag werkelijk elke kleur van de regenboog en kon zelfs bijna nooit oprukken, iets wat toch zijn handelsmerk is. Alsof dat allemaal nog niet genoeg was liet ook zijn passing hem in de steek. Een avond om snel te vergeten.

Mike Trésor
Een lichtpuntje voor KRC Genk. Liet met goede acties en mooie dribbels Genk toch voetballen. Had ook een groot aandeel in de 0-1 met een knappe recuperatie. In de tweede helft verdween hij naar de achtergrond doordat hij te veel ging rondhangen op de flank. Op de 10 doet hij het beter.

Carel Eiting
Liet een goede indruk na in zijn invalbeurt. Kan een aardig potje voetballen en beschikt over het nodige box-to-box loopvermogen.