Van den Brom (KRC Genk) reageert: Zo glipt de wedstrijd uit onze handen

Van den Brom (KRC Genk) reageert: "Zo glipt de wedstrijd uit onze handen"

18-07-2021 10:00 Laatste update: 11:04
15

Club Brugge won zaterdagavond de supercup tegen KRC Genk met 3-2. Na de wedstrijd reageerde coach John Van den Brom teleurgesteld bij Eleven Sports.

KRC Genk startte degelijk in de eerste helft, en kwam zelfs op voorsprong. Die werd net voor rust uitgewist: "De jongens waren zeer teleurgesteld,  want in plaats van met 0-1 trek je met 1-1 de kleedkamer in", zegt Van den Brom.

Nadien nam Club Brugge terug het heft in handen, en maakte er zelfs 3-1 van in vier dolle minuten. "Na de rust probeerden we ook wat zaken te verbeteren, maar dat lukte niet want na 4 minuten stonden we al meteen 3-1 achter. En zo glipte de wedstrijd uit onze handen", aldus de trainer bij Sporza.

Afwezigen
Zowel Club Brugge als KRC Genk mistte heel wat spelers door blessures, of ze waren gewoonweg nog op vakantie. Dat maakte van deze supercup een veredelde oefenwedstrijd. Beide coaches hekelde die stand van zaken. "We werken toe richting de 1e week van augustus, wanneer de kwalificatie voor de Champions League wordt gespeeld”, zei de Genk-trainer. Clement had een ander idee: "Het zou beter zijn moest deze wedstrijd eind augustus gespeeld worden."