Casteels krijgt met Wolfsburg pak slaag van Lyon

17-07-2021 23:36
1

Koen Casteels miste het EK door een operatie een EK, maar de doelman is weer fit voor de start van het nieuwe seizoen. Zaterdag slikte Casteels wel vier doelpunten tegen Olympique Lyonnais. Wolfsburg verloor met 4-1 in een oefenmatch.

In Frankrijk deed Jason Denayer nog niet mee met Lyon. Bij Wolfsburg ontbraken dan weer Aster Vranckx (blessure) en ex-Anderlecht-spelers Lukas Nmecha en Sebastiaan Bornauw.

Na nog geen halfuur spelen stond Lyon al met 2-0 voor. Eerst dribbelde Karl Toko Ekambi om doelman Casteels heen, waaruit de 1-0 viel. Daarna verdubbelde Moussa Dembélé met een van richting veranderd schot de marge: 2-0. João Victor deed voor rust nog wel wat terug namens Wolfsburg door de 2-1 binnen te lopen.

In de tweede helft denderde Lyon echter door. Toko Ekambi kopte de 3-1 in de kruising, terwijl Eli Wissa vanuit een penalty de einstand bepaalde: 4-1.