Mechele vraagt om versterking bij Club Brugge: Er is iets nieuws nodig

Mechele vraagt om versterking bij Club Brugge: "Er is iets nieuws nodig"

17-07-2021 20:00
3

Bij Club Brugge is het voorlopig bijzonder stil gebleven op transfervlak en haalde het nog geen enkele nieuweling in huis. De supporters vragen zich stilaan af waar de versterking blijft en ook binnen de spelersgroep lijkt het een item te worden.

De grote concurrenten zoals Royal Antwerp FC, KRC Genk en RSC Anderlecht pakten al uit op de transfermarkt. Club Brugge heeft voorlopig nog steeds geen nieuweling in huis gehaald. Toch is dat nodig, zo oordeelt Brandon Mechele. "Maar om nog meer te kunnen verrassen in de competitie, is er toch wat nieuws nodig", geeft hij aan bij SudPresse.

Volgens de publiekslieveling van Club Brugge zou wat vers bloed voor de nodige nieuwe wind zorgen binnen de spelersgroep. "Als we er opnieuw in slagen om iemand zoals Noa Lang aan te trekken, zou dat fantastisch zijn. Dat zou ook voor wat frisheid binnen de spelersgroep kunnen zorgen", klinkt het.

Het is een opvallend gegeven geworden bij Club Brugge, dat de laatste transferperiodes amper nog nieuwelingen in huis haalde. Afgelopen zomer werd enkel Noa Lang aangetrokken, terwijl het vorige zomer Tahith Chong, Nabil Dirar, Daniel Perez en Bas Dost in huis haalde. Twee daarvan zijn echter alweer vertrokken.