Schalke 04 verzot op nieuwkomer Wouters (ex-KRC Genk): Hij heeft alles

Schalke 04 verzot op nieuwkomer Wouters (ex-KRC Genk): "Hij heeft alles"

17-07-2021 17:30
1

Meteen na het vertrek van Benito Raman heeft Schalke 04 met Dries Wouters een nieuwe landgenoot in huis gehaald. De middenvelder verliet KRC Genk voor een avontuur bij de nu Duitse tweedeklasser Schalke 04. Daar verwacht men bijzonder veel van Wouters.

De middenvelder/verdediger zette zijn handtekening onder een driejarig contract bij Schalke 04. Na een moeilijke periode bij KRC Genk moet hij het voetbalplezier terugvinden in Duitsland. Bij Schalke 04 gelooft men alvast in hem. "Dries heeft alles in voetbal, lichaamsbouw en karakter om een ​​belangrijke belangrijke rol te spelen in onze ploeg. We zijn heel blij dat hij onze verdediging gaat versterken", zegt ploegleider Rouven Schröder op de clubwebsite.

Ook Wouters kon enkel maar tevreden zijn na de transfer. Hij was al even op een zijspoor bij KRC Genk en zocht al maanden naar een nieuwe club. Nu heeft hij die gevonden in de vorm van een echte traditieclub. "Het is voor mij een grote eer om deel uit te maken van Schalke 04", reageert Wouters.

"De club heeft een geweldig verleden en mijn doel is om een ​​nieuw hoofdstuk in de lange clubgeschiedenis te schrijven. Ik kan niet wachten om op het veld aan de slag te gaan", besloot hij.