Mechele is op zijn hoede voor KRC Genk: 'De grootste concurrent van Club Brugge'

Mechele is op zijn hoede voor KRC Genk: 'De grootste concurrent van Club Brugge'

17-07-2021 17:15
3

Het nieuwe seizoen staat voor de deur en er kan dus weer stevig gespeculeerd worden over de mogelijke kampioenen. Club Brugge is opnieuw de grote titelkandidaat, maar de Bruggelingen beseffen dat het dit seizoen niet makkelijk zal worden. Zo droomt ook KRC Genk van die titel.

John van den Brom liet er deze week geen twijfel over bestaan: hij gaat dit seizoen met KRC Genk voor de titel. Dat heeft men ook bij Club Brugge gehoord. Volgens Brandon Mechele zullen de Limburgers dit seizoen dan ook de grootste uitdagers gaan worden van Blauw-Zwart.

"Is Genk onze voornaamste concurrent? Zonder twijfel", zegt de verdediger van Club Brugge bij SudPresse. "Ze waren al de sterkste ploeg in de PO's en hebben tot dusver al hun vaste krachten kunnen behouden", geeft hij aan.

Maar volgens Mechele is niet enkel Genk een grote uitdager voor Club Brugge dit seizoen. Daarnaast schuift hij ook Royal Antwerp FC en RSC Anderlecht naar voren als potentiële kampioenen. Volgens hem zullen Standard en KAA Gent dan weer niet moeten hopen op die titel.