Opvallend gerucht: 'Anderlecht, Club Brugge én Genk azen op Sacko'

Opvallend gerucht: 'Anderlecht, Club Brugge én Genk azen op Sacko'

Gepubliceerd: zaterdag 17 juli 2021 om 15:31za 17-07-2021 om 15:31

Tijdens de transferperiodes gebeurt het wel vaker dat Belgische clubs zich in hetzelfde vaarwater begeven. Dat gebeurt nu opnieuw met KRC Genk, RSC Anderlecht én Club Brugge. Zij tonen allen interesse in Falaye Sacko.

Dat valt te lezen in de Turkse pers. De 26-jarige verdediger komt in Portugal uit voor Vitoria Guimaraes, waar hij helemaal doorbrak. Hij speelde zich daarmee in de kijker van flink wat clubs. Zo tonen RSC Anderlecht, KRC Genk, Club Brugge én Fenerbahçe interesse in de Malinese rechtsachter.

Sacko is overigens een oude bekende voor onze Belgische clubs. De rechtsachter kwam in het verleden ook al uit voor STVV, maar een groot succes werd dat niet. Na omzwervingen bij Ujpest en Vitoria Guimaraes is hij uiteindelijk toch helemaal doorgebroken.

Voor zowel Genk, Anderlecht als Club Brugge lijkt Sacko echter enkel als doublure gezien te moeten worden. Bij Genk heeft men Daniel Muñoz en Angelo Preciado nog rondlopen, terwijl Club Brugge kan rekenen op Clinton Mata en Ignace Van der Brempt. Met Michael Murillo en Killian Sardella heeft ook Anderlecht nog flink wat rechtsachter in de selectie zitten.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door World Transfers 7 🇵🇹 (@worldtransfers7)

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws