UPDATE: 'Geen twijfel meer mogelijk, Vranjes poseert al met logo nieuwe club'

UPDATE: 'Geen twijfel meer mogelijk, Vranjes poseert al met logo nieuwe club'

17-07-2021 15:01 Laatste update: 18-07-2021 17:34
16

Bij RSC Anderlecht kent men een bijzonder drukke transferperiode. Veel nieuwelingen, maar ook veel uitgaand verkeer. Rond Ognjen Vranjes bleef het stil, maar nu is er toch een oplossing gekomen. Hij trekt richting AEK Athene.

Dat meldt het Griekse Gazzetta. De Bosnische verdediger mocht al even vertrekken bij RSC Anderlecht en heeft nu een oplossing gevonden bij zijn ex-club AEK Athene. Hij keert terug naar de Griekse club, waar hij al twee keer voor uitkwam.

De deal is naar verluidt ook al helemaal rond. Vranjes werd namelijk in Athene gespot om de overgang te bespreken. Binnenkort zouden zowel Anderlecht als AEK Athene dan ook met officieel nieuws naar buiten moeten komen.

Het is niet bekend of Anderlecht ook nog een som vangt voor Vranjes. AEK Athene wilde Vranjes er aanvankelijk enkel bij als hij ook gratis kon overkomen, terwijl paars-wit nog wat boter bij de vis hoopte te vangen. Vranjes ligt in Brussel immers nog een jaar onder contract. Een sportieve toekomst heeft hij er niet meer. Het voorbije seizoen werd Vranjes nog uitgeleend aan Sporting Charleroi, maar ondanks voldoende speelminuten was ook die passage geen overweldigend succes.

Update: Verschillende binnenlandse en buitenlandse bronnen melden dat de transfer van Vranjes naar Athene bijna rond is. Een transfer zou alvast een grote loonlast minder zijn voor RSC Anderlecht. De komende dagen kan de transfer afgerond worden.

Update: Er bestaat nu echt geen twijfel meer over. Vranjes zal zodra verkassen naar AEK Athene. De verdediger postte een story op zijn Instagram profiel op de luchthaven met een mondmasker van…AEK. Vranjes lijkt zelf zijn transfer op deze manier al aan te kondigen. Het is enkel nog maar wachten op de officiële aankondiging.