'Milan houdt Real-middenvelder in Italië: huur voor twee jaar met optie tot koop'

'Milan houdt Real-middenvelder in Italië: huur voor twee jaar met optie tot koop'

17-07-2021 10:45
1

Brahim Díaz speelt ook de komende twee seizoenen in het shirt van AC Milan. I Rossoneri huurden de Spaanse middenvelder vorig seizoen al van Real Madrid. Inmiddels is er overeenstemming bereikt om die periode met twee jaar te verlengen.

Dat meldt transferexpert Fabrizio Romano van Sky Sport Italia. Milan huurt Díaz voor twee seizoenen en kan hem vervolgens voor een bedrag van 22 miljoen euro definitief overnemen. Real heeft in de onderhandelingen wel een terugkoopclausule bemachtigd: mocht Díaz indruk maken bij Milan dan kan De Koninklijke hem voor 27 miljoen euro terughalen naar het Estadio Bernabéu.

Díaz wordt zaterdag medisch gekeurd in Milaan en zal, wanneer deze keuring geen problemen aan het licht brengt, een handtekening onder het contract zetten. De Spanjaard was vorig seizoen een vaste waarde in het elftal van trainer Stefano Pioli en kwam tot 39 officiële wedstrijden. Naast Díaz heeft Milan ook Fodé Ballo-Touré binnen: I Rossoneri betalen vier miljoen euro voor de AS Monaco-speler.