De Ketelaere weet niet wanneer hij Club Brugge verlaat: Het kan wel

De Ketelaere weet niet wanneer hij Club Brugge verlaat: "Het kan wel"

17-07-2021 09:15 Laatste update: 09:18
1

Charles De Ketelaere kende een sterk seizoen, maar wil zich de komende maanden verder blijven ontwikkelen bij Club Brugge. De Italiaanse interesse is niet min, maar zelf heeft het jeugdproduct nog geen idee wanneer hij het Jan Breydelstadion zal verlaten.

Een vertrek na het seizoen 2021-2022 lijkt voor velen een certitude, maar niet voor De Ketelaere zelf. "Da's niet hoe ik er nu over denk, maar het kan wel. Ik wil geen deuren sluiten", vertelt hij in Het Laatste Nieuws. Bovendien heeft de Bruggeling geen duidelijk plan voor ogen. "Niet echt. Ik heb geen parcours uitgestippeld. Wel is het de bedoeling om het maximum uit mijn carrière te halen."

Zelf wil De Ketelaere absoluut naar een club trekken waar hij aan de bak kan komen. Bovendien worden teams als AC Milan en Atalanta Bergamo reeds genoemd. "Maar gaandeweg leer je daarmee omgaan en het ook te relativeren. Want van alle geruchten rond Club Brugge klopt er één op de tien. Dus ja... We zien wel."

Op zijn 20ste heeft De Ketelaere reeds 71 profwedstrijden in de benen. De polyvalentie van het Club Brugge-jeugdproduct springt bovendien ook in het oog bij andere clubs. Zo kan hij centraal op het veld geposteerd worden, maar zijn ook de flankposities hem niet vreemd.