De Ketelaere over vertrek bij Club Brugge: Vooral een sportief goed verhaal

De Ketelaere over vertrek bij Club Brugge: "Vooral een sportief goed verhaal"

17-07-2021 07:00
23

Charles De Ketelaere kende een sterk seizoen, maar wil zich de komende maanden verder blijven ontwikkelen bij Club Brugge. De 20-jarige middenvelder/aanvaller sprak in Het Laatste Nieuws alvast over zijn toekomstplannen.

De naam van De Ketelaere viel de voorbije maanden al bij onder meer AC Milan, Napoli en Atalanta, maar hij weet wat hij wil. "Vooral dat het sportief een goed verhaal is. Ik wil zeker zijn van de mogelijkheden om er te spelen en me er verder te ontwikkelen", vertelt het Club Brugge-jeugdproduct vol vertrouwen.

"Naar pakweg Chelsea gaan - die zijn niet geïnteresseerd voor alle duidelijkheid - waar je op voorhand weet dat je niet zal spelen en ze je gaan uitlenen, da's niet mijn ideale beeld. Daar heb ik geen zin in. Dan liever naar bijvoorbeeld Atalanta, waar Castagne en zo al bewezen hebben dat je er kan doorgroeien", heeft De Ketelaere duidelijk wel oren naar de Serie A.

Of een vertrek in de zomer nog een optie is voor De Ketelaere, is niet geweten. Club Brugge lijkt het alvast niet in te calculeren. Het voorbije seizoen toonde de 20-jarige zijn kunnen in zowel de Jupiler Pro League als de Champions League. Zijn marktwaarde wordt geschat op zestien miljoen euro.