Spijtig dat ik nooit afscheid heb kunnen nemen van KV Mechelen

"Spijtig dat ik nooit afscheid heb kunnen nemen van KV Mechelen"

Gepubliceerd: vrijdag 16 juli 2021 om 13:15vr 16-07-2021 om 13:15

Seth De Witte (33) is door de fans van KV Mechelen verkozen tot Speler van het Decennium. Een mooie eer, al kijkt De Witte zelf ook met spijt terug op zijn afscheid bij KV Mechelen. Hij moest daar uiteindelijk gratis vertrekken. 

"Iedereen weet dat het vertrek mij heel veel pijn heeft gedaan", geeft hij aan bij Gazet Van Antwerpen. "Vooral de manier waarop dan. KV Mechelen is een heel groot stuk van mijn leven geweest. Die club betekende alles voor mij. Ik ben dus vooral heel dankbaar voor de periode die ik daar heb mogen meemaken. Alleen blijft het spijtig dat ik nooit afscheid heb kunnen nemen van de supporters."

De Witte had een uitstekende band met de fans. "Na negen jaar kende ik ze bijna allemaal bij naam. Of toch veel van hen. Een afscheid hadden ze dus wel verdiend. En ik ook. Dat hoefde niet eens iets groots te zijn. Ik had gewoon graag zélf afscheid willen nemen. Van de groep, van de supporters, van de club. Nu was het einde zo abrupt. Dat deed het meeste pijn."

Afgelopen seizoen speelde De Witte bij Deinze in 1B, maar nu zit hij zonder club. Hij zit echter niet stil: samen met een vennoot baat hij nu een tattooshop uit.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws