Trebel geeft niet op bij Anderlecht: Hij motiveert zelfs de anderen

Trebel geeft niet op bij Anderlecht: "Hij motiveert zelfs de anderen"

16-07-2021 12:00
13

Vincent Kompany nam 38 spelers mee naar de zomerstage van Anderlecht, maar enkele ervaren mannen vielen uit de boot. Ook Adrien Trebel mocht niet mee, maar volgens een insider heeft hij zich voorbeeldig gedragen op Neerpede. 

Samen met Ognjen Vranjes, Bubacarr Sanneh, Kenny Saief, Zakaria Bakkali en Aristote Nkaka bleef Trebel in België. Anderlecht heeft wel een fysiektrainer en een coach geregeld voor dat vijftal. Op die manier zijn de spelers makkelijker van de hand te doen. 

"Bij Trebel is de degradatie naar de B-kern hard binnengekomen", vertelt een insider aan Sport/Voetbalmagazine. "Maar hij heeft geen scène gemaakt en hij heeft de juiste ingesteldheid om er toch iets van te maken. Hij is zelfs de man die de anderen motiveert."

Ook de andere spelers doet hun duit in het zakje. "Op de eerste werkdag was het moeilijk om de jongens te motiveren. Maar intussen hebben ze de boodschap begrepen en werken ze keihard om fit te zijn voor de start van het seizoen", besluit die insider. De vraag is nu of het hen helpt op de transfermarkt...