Knap! Moeskroen toont goede kant met inzameling voor getroffenen wateroverlast

Knap! Moeskroen toont goede kant met inzameling voor getroffenen wateroverlast

16-07-2021 11:03
2

Het gedegradeerde Royal Excel Moeskroen kreeg de voorbije jaren verschillende keren de banbliksems van de neutrale voetbalfan over zich heen, maar het hart van de club blijkt niet helemaal uit steen te zijn gemaakt. De Henegouwers komen met een inzameling voor de slachtoffers van de verschrikkelijke overstromingen in het oosten van Wallonië en Limburg.

Via de eigen kanalen kondigt Moeskroen aan dat het een actie op poten zet om de getroffen families te steunen. Vrijwilligers kunnen zich deze vrijdag tot 18u melden in de hal van Le Canonnier. Daar kunnen ze verschillende spullen mee naartoe brengen die de slachtoffers kunnen helpen. Ook een financiële bijdrage zal ongetwijfeld niet tevergeefs zijn.

Zoals bekend heeft de vele regenval voor verschrikkelijke schade gezorgd in ons land, voornamelijk in het oosten. Daar stond het centrum van steden als Spa en Chaudfontaine helemaal onder water. Intussen maakt VRT NWS al melding van veertien dodelijke slachtoffers. Zeker vier andere mensen zijn nog vermist. Uiteraard is ook de materiële schade aanzienlijk.