The Athletic: 'Overbodige Alderweireld en Sánchez mogen op zoek naar nieuwe club'

The Athletic: 'Overbodige Alderweireld en Sánchez mogen op zoek naar nieuwe club'

16-07-2021 10:49
3

Toby Alderweireld mag vertrekken bij Tottenham Hotspur, net als Davinson Sanchez overigens. De club uit Londen wil met de verkoop van de twee centrumverdedigers geld vrijmaken voor nieuwe aanwinsten.

Eerder deze maand gaf de 32-jarige Alderweireld zelf al aan dat hij open stond voor een vertrek bij Tottenham. The Athletic weet te melden dat de club akkoord gaat met de wens van de Rode Duivel en een vertrek niet in de weg zal staan. Ook Sánchez, voor wie Tottenham veertig miljoen euro betaalde, staat inmiddels op de transferlijst. Kersverse manager Nuno Espirito Santo zet in op vernieuwing in de achterhoede, waardoor er voor bovengenoemde spelers geen plaats meer is.

Tottenham wil zich volgens The Athletic op korte termijn versterken met Milan Skriniar van Internazionale en Jannik Vestergaard van Southampton. Ook aast Spurs op middenvelder Jules Koundé van Sevilla. Met Bologna-verdediger Takehiro Tomiyasu (ex-Sint-Truiden) is Tottenham zo goed als rond. Verwacht wordt dat de Japanner één dezer dagen gepresenteerd wordt.