Ook op vakantie werkt Lukaku zich in het zweet, samen met American-Football-ster

Ook op vakantie werkt Lukaku zich in het zweet, samen met American-Football-ster

16-07-2021 10:35

De vakantie van de Rode Duivels na het voorbije EK zit er stilaan op. Terwijl de ene met de voetjes omhoog aan het zwembad ligt, heeft de andere blijkbaar nood aan een stevige work-out. Uiteraard behoort Romelu Lukaku tot die laatste categorie.

Op zijn Instagram-profiel heeft Lukaku beelden gedeeld waar het supporterslegioen van Internazionale erg opgetogen over zal zijn. De doelpuntenmachine zit momenteel in Miami om even uit te blazen in aanloop naar het nieuwe seizoen, maar van stilzitten is geen sprake. Zo trok hij erop uit om zich eens goed in het zweet te werken in het gezelschap van Chad Johnson, de voormalige ster uit het American Football.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Romelu Lukaku (@romelulukaku)

Samen met een fysiektrainer werkten beide heren een intensieve oefensessie af. Dat valt althans af te leiden uit het bezwete lichaam op de foto ... Nochtans heeft Lukaku nog even tijd om zich klaar te stomen voor het nieuwe seizoen in de Serie A. Pas eind augustus gaat de competitie in de laars weer van start. Binnenkort zal Lukaku weer aansluiten bij de spelersgroep van Inter.