UPDATE: ‘Seraing krijgt Franse concurrentie voor Antwerp-aanvaller Mbenza’

UPDATE: ‘Seraing krijgt Franse concurrentie voor Antwerp-aanvaller Mbenza’

Gepubliceerd: vrijdag 16 juli 2021 om 07:45vr 16-07-2021 om 07:45

Laatste update: woensdag 28 juli 2021 om 09:45wo 28-07-2021 om 09:45

Guy Mbenza moet ook dit seizoen niet op speelkansen rekenen bij Antwerp. Vorig seizoen werd hij al uitgeleend aan FC Lausanne, nu zou er een uitleenbeurt aan Seraing volgen.

Bij Lausanne kon Mbenza op een half seizoen zeven doelpunten maken. Daarnaast gaf hij ook twee assists. Dat was niet genoeg om Antwerp te overtuigen, maar promovendus Seraing zou hem nu wel een kans willen geven. Dat meldt La Dernière HeureAlle partijen zitten nog rond de tafel om tot een overeenkomst te komen.

Mbenza tekende in oktober 2020 voor Antwerp, dat hem toen overnam van Cercle Brugge. Hij kwam echter nog maar twee keer in actie voor Antwerp. The Great Old nam deze zomer weliswaar afscheid van Dieumerci Mbokani, maar haalde met Michael Frey en Michel-Ange Balikwisha al twee nieuwe spitsen in huis.

Update: Niet enkel Seraing is geïnteresseerd in Antwerp-aanvaller Guy Mbenza. Volgens Gazet van Antwerpen onderhandelt Mbenza ook met Franse tweedeklasser Nancy. Bij The Great Old hoeft Mbenza niet op veel speeltijd te rekenen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws