Vanheusden richt zich tot Standard-fans: Tijd om een stap verder te zetten

Vanheusden richt zich tot Standard-fans: "Tijd om een stap verder te zetten"

15-07-2021 21:45 Laatste update: 21:37

Zinho Vanheusden zal komend seizoen niet meer uitkomen voor Standard en daarom nam hij de tijd om de Luikse supporters toe te spreken via zijn officiële kanalen.

"Ik heb een dubbel gevoel als ik dit schrijf", begint Vanheusden. Hij zegt dat hij enerzijds droevig is om niet meer voor Standard te zullen spelen, maar anderzijds ook fier dat hij kapitein van de Rouches mocht zijn. Vanheusden laat weten dat zijn ambities zo groot zijn dat hij alles uit zijn carrière wil halen en dat het nu het juiste moment is om een nieuwe stap te zetten.

Samen in de tribune
Vanheusden bedankt de Standard-aanhang voor de liefde, steun en kracht die ze hem gaven. Vanheusden uit zich trots over het feit dat hij kapitein was van de club waarbij hij als kind in de tribune zat. "Ik hou van jullie en van Standard", aldus Vanheusden.

Tegen Lukaku
De 21-jarige Vanheusden speelde in de jeugd voor zowel Standard als Internazionale. Hij keert nu terug naar de Milanese landskampioen. Hij zal komend seizoen uitgeleend worden aan Genoa FC, waarmee hij het in de Serie A zal mogen opnemen tegen zijn ex-club en Romelu Lukaku.