'Doku bij EK-gangers die hun marktwaarde het meest zagen stijgen'

'Doku bij EK-gangers die hun marktwaarde het meest zagen stijgen'

Gepubliceerd: donderdag 15 juli 2021 om 20:30do 15-07-2021 om 20:30

Het EK is voor spelers een ideale gelegenheid om hun marktwaarde op te krikken. Jérémy Doku zag zijn marktwaarde alvast van 22 naar 26 miljoen euro stijgen, zo is te lezen op de gespecialiseerde website Transfermarkt.be. Doku behoort tot de grote stijgers, maar moet qua marktwaarde nog enkele spelers voor zich dulden, zo weet Het Nieuwsblad

Jérémy Doku was de enige tiener in de selectie van Roberto Martinez en kon op het EK rekenen op speelminuten. Zo stond hij in de basis tegen Finland in de groepsfase en in de kwartfinale was dat opnieuw het geval. In die wedstrijd tegen Italië maakte Doku indruk. Dat zorgt ervoor dat zijn marktwaarde met vier miljoen euro steeg en hij volgens Transfermarkt.be nu 26 miljoen waard zou zijn.

Doku strandt met dat cijfer op de dertiende plaats in de lijst van grootste stijgers. Decla Rice opent de top drie met een stijging van vijf miljoen tot 70 miljoen. Dat is evenveel als Federico Chiesa, maar de Italiaanse EK-winnaar pakt plaats twee omdat zijn waarde met 10 miljoen steeg. De grootste stijger van het EK is Spanje en Barcelona-youngster Pedri. Die verhoogde zijn martkwaarde van 70 naar 80 miljoen euro.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws