'Antwerp moet nog wachten op volgende aanwinst door Gold Cup’

'Antwerp moet nog wachten op volgende aanwinst door Gold Cup’

Gepubliceerd: donderdag 15 juli 2021 om 08:30do 15-07-2021 om 08:30

Laatste update: dinsdag 27 juli 2021 om 07:14di 27-07-2021 om 07:14

Antwerp wordt nadrukkelijk gelinkt aan Sam Vines. De Amerikaan speelt momenteel op de linksachter bij Colorado Rapids. Zijn komst zou betekenen dat de Noorse international Birger Meling niet komt. 

De 22-jarige Vines heeft inmiddels al vier caps voor de Verenigde Staten op zijn naam staan. Hij geldt als een groot talent binnen het Amerikaanse voetbal. Eleven Sports geeft nu aan dat Vines vermoedelijk de nieuwe aanwinst van Antwerp wordt. Het baseert zich daarvoor op Amerikaanse bronnen.

Voor Vines zou het zijn eerste stap in Europa zijn na 53 wedstrijden in Colorado. Antwerp werd in de afgelopen weken ook gelinkt aan Meling, de linksback van het gedegradeerde Nîmes. Door het vertrek van Simen Juklerod en Jordan Lukaku moet Antwerp flink aan de slag voor die positie, maar het haalde wel al Yassine Ben Hamed weg bij Lille.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Sam Vines (@sammyvines)

Update: Het ziet er naar uit dat Royal Antwerp FC Sam Vines zal binnenhalen, dat meldt Het Nieuwsblad. De linksback zit echter met de USA op de Gold Cup en dat land plaatste zich zondagnacht voor de halve finales van de Gold Cup. Ook wacht Antwerp nog op de werkvergunning van nieuweling Tusuf.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws