Huurling is terug bij Beerschot: Dat moet je aan de trainer vragen

Huurling is terug bij Beerschot: "Dat moet je aan de trainer vragen"

15-07-2021 08:45 Laatste update: 10:41

Krijgt Dario van den Buijs dit seizoen opnieuw zijn kans bij Beerschot? De 25-jarige verdediger werd vorig seizoen uitgeleend aan Fortuna Sittard, maar stond wel in de basis in de oefenmatch tegen FC Utrecht.

Van den Buijs weet niet of hij nu met een propere lei kan beginnen. "Dat moet je aan de trainer vragen", antwoordt hij in Gazet Van Antwerpen. "Ik weet niet of ik vandaag een stand-in was voor Fré (Frans, red.). Ik vind dat ik ook samen met Fré kan spelen, zoals ik ook samen met Jan (Van den Bergh, red.) kan spelen. Ik weet dat zij er vorig jaar stonden en dat ik mij in de basisploeg zal moeten knokken. Ik werk er alleszins hard voor, dat maakt het hopelijk toch iets moeilijker voor de trainer om een beslissing te nemen."

Beerschot speelde woensdag voor het eerst terug mét fans, maar verloor wel met 1-2 van FC Utrecht. Van den Buijs tilt er niet al te zwaar aan. "We keken er enorm hard naar uit om voor onze fans te spelen en wilden er echt het beste van maken. Dit was hoe dan ook een goede test voor ons."

Beerschot speelt zaterdag overigens nog een oefenpartij tegen Fortuna Sittard. Op 24 juli begint dan het echte werk met een thuiswedstrijd tegen Cercle Brugge.