'Na vertrek bij Charleroi kan Bruno (ex-Anderlecht) tekenen bij Antwerp'

'Na vertrek bij Charleroi kan Bruno (ex-Anderlecht) tekenen bij Antwerp'

14-07-2021 23:00
3

Royal Antwerp FC heeft deze zomer al stevig uitgepakt en flink wat nieuwe namen in huis gehaald. Daar lijkt het niet bij te gaan blijven. Ook Massimo Bruno staat op het verlanglijstje van The Great Old.

Dat meldt La Dernière Heure. De aanvallende middenvelder speelde de voorbije seizoenen bij Sporting Charleroi, maar besloot zijn contract daar niet te verlengen. Bruno is dus een transfervrije speler en daar hoopt Antwerp nu van te kunnen profiteren.

Na onder andere het vertrek van Lior Refaelov, Dieumerci Mbokani en het aankomende vertrek van Didier Lamkel Zé kunnen de Antwerpenaren wel wat offensieve versterking gebruiken. Daar moet Bruno, die ook een voetbalbelg is, voor zorgen.

Bruno heeft een carrière met ups en downs achter de rug. De middenvelder brak door bij RSC Anderlecht en speelde zich in de kijker van de Red Bull-ploegen. Een doorbraak bij RB Salzburg en RB Leizpig zat er echter niet in. Ook een tweede periode bij RSC Anderlecht werd geen succes. In Charleroi kon hij mede door blessures ook nooit helemaal uitblinken.