'Geen toptransfer voor Tielemans, wel grote salarisverhoging bij Leicester City'

'Geen toptransfer voor Tielemans, wel grote salarisverhoging bij Leicester City'

14-07-2021 22:45
7

Leicester City maakt werk van een nieuw contract voor Youri Tielemans. Toeval is dat natuurlijk niet, Leicester wil een heleboel topclubs te snel af zijn. Zo wordt er duchtig aan de mouw getrokken van de Rode Duivel, door onder andere Liverpool. Maar die club lijkt bot te vangen.

De Engelse journalist John Percy van The Telegraph meldt namelijk dat Leicester City helemaal niet van plan is om Tielemans te laten gaan. Sterker nog, het wil de nog lopende verbintenis van de middenvelder stevig opwaarderen en verlengen.

Tielemans heeft nog een contract tot medio 2023 bij The Foxes, maar lijkt dat deze zomer dus te gaan verlengen. Na zijn sterke seizoen bij Leicester City, waarin hij goed was voor negen doelpunten en zes assists in 51 partijen, toonden heel wat clubs interesse in Tielemans. Daar was Liverpool er één van, maar Tielemans lijkt te duur te worden voor de voormalige Engelse kampioen.

Het jeugdproduct van RSC Anderlecht krijgt een nieuw contract bij Leicester City en een salarisverhoging. Op dit moment verdient hij op jaarbasis zo'n twee miljoen euro.