Oplossing voor Nmecha (ex-Anderlecht): 'Man City bijna akkoord met VfL Wolfsburg'

Oplossing voor Nmecha (ex-Anderlecht): 'Man City bijna akkoord met VfL Wolfsburg'

14-07-2021 22:00
3

Het was even stil rond Lukas Nmecha, maar de voormalige aanvaller van RSC Anderlecht lijkt dan toch een nieuwe ploeg gevonden te hebben. Niet Club Brugge, dat ook interesse toonde, maar wel het Duitse VfL Wolfsburg.

Met dat nieuws komt Gianluigi Longari naar buiten. Volgens de Italiaanse journalist heeft Manchester City bijna een akkoord bereikt met de club van Koen Casteels en Aster Vranckx. Voor Nmecha wordt het een terugkeer naar de Duitse club, waar hij in het verleden al anderhalf seizoen op uitleenbasis voor uitkwam.

Echt overtuigen kon Nmecha toen niet voor de Duitse club en hij speelde amper twaalf partijen voor Wolfsburg. De spits wist echter helemaal door te breken bij RSC Anderlecht en was ook één van de sterren op het EK U21. Het levert hem nu een mooie transfer naar VfL Wolfsburg op. Ook Club Brugge toonde interesse, maar grijpt dus naast de Duitse spits.

Bij VL Wolfsburg krijgt Nmecha echter stevige concurrentie en moet hij met onder andere Wout Weghorst strijden voor een basisplek.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie