Juventus heeft genoeg gezien: Jonge Belg mag dan toch definitief vertrekken

Juventus heeft genoeg gezien: Jonge Belg mag dan toch definitief vertrekken

14-07-2021 21:15
6

Het verhaal van Daouda Peeters bij Juventus lijkt voorbij. Onze landgenoot kan rekenen op buitenlandse interesse en zou nu toch mogen vertrekken bij de Italiaanse topclub.

De 22-jarige Peeters kon in het begin van de zomer al op interesse uit de Jupiler Pro league rekenen, zo gooide Zulte Waregem al eens een lijntje uit. Juventus hapte echter niet toe, coach Massimiliano Allegri wou de speler eerst aan het werk zien in de voorbereiding. Nu heeft Juventus dan toch zijn conclusies getrokken, Peeters zou niet in de plannen voorkomen en mag dan ook vertrekken.

Peeters heeft nog een contract tot 2024 bij Juventus, de Italiaanse club wil de speler echter liever verkopen dan uitlenen. Dat is alvast slecht nieuws voor enkele clubs. Zo weet Tuttomercatoweb dat zowel het Franse Lorient als het Spaanse Fuenlabrada wel oren hadden naar de diensten van Peeters. Weliswaar enkel in de vorm van een huurperiode.

Daar wil Juventus dus niet aan meewerken, de club is er van overtuigd dat het deze zomer nog een aardige som kan vangen voor Peeters. Er zou alvast voldoende interesse zijn volgens datzelfde nieuwsmedium.