Geen water bij de wijn: ‘Club laat peperduur target schieten’

Geen water bij de wijn: ‘Club laat peperduur target schieten’

14-07-2021 21:00
4

Club Brugge lijkt toptarget Tyrell Malacia definitief op te geven. Het verschil tussen wat Club wil geven en wat Feyenoord wil voor de verdediger lijkt onoverbrugbaar. De landskampioen wacht nog steeds op zijn eerste aanwinst.

Club wil de kern gericht versterken en mikt daarbij op kwaliteit in plaats van kwantiteit. In dat kader moest ook de interesse richting Malacia worden gezien. De 21-jarige Nederlandse linksachter was een geliefkoosd doelwit. Feyenoord was zich echter bewust van de waarde van zijn  speler en wou niet plooien. De Rotterdammers vroegen maar liefst elf miljoen euro.

Een bedrag dat Club niet bereid was om te betalen. De Bruggelingen boden zes miljoen euro maar dat was niet voldoende. Volgens het doorgaans goed ingelichte Feyenoord Transfermarkt is het verschil dan ook niet meer overbrugbaar, beide clubs willen namelijk niet al te veel water bij de wijn doen. Club zou zich dan ook op alternatieven richten en de interesse in Malacia laten varen. Club heeft momenteel Eduard Sobol en Federico Ricca op de linksachter positie, er wordt echter nog gespeurd naar een concurrent voor het tweetal.