Nieuwe matchbal voor Supercup tussen Club Brugge en KRC Genk

Nieuwe matchbal voor Supercup tussen Club Brugge en KRC Genk

14-07-2021 16:13
3

“Thre is a new ball in town”, zo staat te lezen op de officiële kanalen van de Pro League. Komend weekend staat de Supercup tussen Club Brugge en KRC Genk op het programma en daar zal een nieuwe matchbal worden geïntroduceerd.

Een samenwerking met Decathlon en Kipsta zorgt voor een nieuwe matchbal: Kipsta F950. “De visie van Decathlon is om kwalitatief sportmateriaal aan een competitieve prijs aan te bieden, zonder toegevingen te doen op de kwaliteit en de productieomstandigheden maar door in te zetten op innovatie en processen”, zegt CEO Pierre François.

“Dankzij deze visie maakt Decathlon sport toegankelijk voor een ruimer publiek en gaan dus meer mensen bewegen.”, vervolgt de CEO. ”Dat de Pro League Supercup wordt gespeeld met de Kipsta F950, een wedstrijdbal met het FIFA Quality Pro Label, is het perfecte bewijs dat Kipsta en Decathlon de brug maken tussen het pleintje in de wijk en het professionele voetbal.”

“Dit is een visie waar wij ons helemaal kunnen in vinden en die de basis vormt van ons technical partnership. We starten met de Supercup, maar verkennen alvast bredere mogelijkheden”, aldus François.