OFFICIEEL: Staf van Scifo is helemaal rond na aanstelling van twee bekende namen

OFFICIEEL: Staf van Scifo is helemaal rond na aanstelling van twee bekende namen

14-07-2021 14:02
1

Royal Excel Moeskroen is volop bezig om zich klaar te stomen voor het komende seizoen, waarin het in Eerste Klasse B moet uitkomen. De club haalde de voorbije dagen al enkele spelers binnen, maar had ook nog wat werk voor de boeg in de technische staf. Die heeft nu volledig vorm gekregen.

Via de officiële kanalen maakt Moeskroen bekend dat Enzo Scifo twee bekende trawanten heeft mogen verwelkomen. De rol van rechterhand zal opgenomen worden door José Jeunechamps, die de laatste jaren vooral met Frank Vercauteren samenwerkte. Zo was hij vorig seizoen nog verbonden aan Royal Antwerp FC. Nu begint hij aan zijn eerste jaargang bij Moeskroen.

Ook Pieter-Jan Sabbe vervoegt Les Hurlus, weliswaar als keeperstrainer. In die hoedanigheid maakte onze 41-jarige landgenoot al carrière bij onder meer opnieuw Antwerp, Cercle Brugge en de nationale jeugdreeksen. Met de aanstelling van beide heren is de staf van Scifo, zelf pas enkele weken geleden voorgesteld, compleet.

Eerder had Moeskroen zich ook al geroerd op de transfermarkt. Meteen nadat het tijdelijke transferverbod werd opgeheven, haalde het met Clément Tainmont en Christophe Diandy twee ervaren krachten in huis.