Maguire senior in het nauw tijdens EK-finale: 'Hij had moeite met ademen'

Maguire senior in het nauw tijdens EK-finale: 'Hij had moeite met ademen'

Gepubliceerd: woensdag 14 juli 2021 om 11:11wo 14-07-2021 om 11:11

De verloren EK-finale kreeg voor Manchester United-verdediger Harry Maguire nog een zeer vervelend staartje. De vader van de Engelse stopper heeft waarschijnlijk gebroken ribben overgehouden aan de chaotische toestand die ontstond toen supporters zonder kaartje Wembley probeerden binnen te komen.

Maguire senior had zelf wel een kaartje, maar kwam in het nauw door de groep supporters die zich massaal naar binnen probeerde te werken. Maguire is zeer geschrokken van de situatie rondom zijn vader. "Het was zeer beangstigend. Mijn vader vertelde me dat hij erg bang was. Ik wil niet dat iemand zoiets meemaakt tijdens een voetbalwedstrijd", vertelt de verdediger aan The Sun.

 "Ik heb de video’s ook gezien", gaat Maguire verder over de supporters die zonder kaartje het stadion in wilden. "Mijn vader had daardoor moeite met ademen. Ik hoop dat we met zijn allen leren van deze situatie en dat het niet nogmaals gaat gebeuren. Ik heb mijn vader nog niet veel gesproken na het incident, maar hij wil er zelf niet iets groots van maken. Ik ben blij dat mijn kinderen niet bij het stadion aanwezig waren."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws