Die seizoenen bij KRC Genk en Antwerp hebben op mij gewogen

"Die seizoenen bij KRC Genk en Antwerp hebben op mij gewogen"

14-07-2021 08:45 Laatste update: 09:00
2

Zinho Gano (27) speelt dit seizoen voor Zulte Waregem. De boomlange spits mocht weg bij KRC Genk en zoekt nu naar stabiliteit. In Limburg wilde het maar niet lukken voor hem.

"Persoonlijk ben ik al enkele jaren op zoek naar stabiliteit", geeft hij aan bij Sport/Voetbalmagazine"Nu hoop ik me voor een tijd te settelen bij Zulte Waregem. Daarom ook heb ik een contract voor drie jaar getekend. Het is belangrijk voor mij om de zaken juist te doen nu, want ik meen dat ik al genoeg tijd verloren heb. Die laatste twee seizoenen, bij Antwerp en Genk waar ik bijna niet gespeeld heb, hebben op mij gewogen. Ik wil met een schone lei herbeginnen."

Vorig seizoen speelde hij nog bij KV Kortrijk, maar die ploeg heeft hem niet definitief overgenomen. "Dat was ook een financiële kwestie. Genk vroeg bijna een miljoen euro om me te verkopen. Dat is veel geld. Duidelijk té veel voor Kortrijk. Zulte Waregem wilde dat wél betalen. En dus ben ik hier", geeft Gano nog aan.

Gano werd in januari uitgeleend aan KV Kortrijk en kon er nog elf wedstrijden afwerken. Daarin scoorde hij zes keer. Het kon KRC Genk echter niet overtuigen om hem aan boord te houden.