UPDATE: 'Anderlecht, KV Oostende en OHL grijpen naast Mueller'

UPDATE: 'Anderlecht, KV Oostende en OHL grijpen naast Mueller'

Gepubliceerd: dinsdag 13 juli 2021 om 23:44di 13-07-2021 om 23:44

Laatste update: donderdag 22 juli 2021 om 21:00do 22-07-2021 om 21:00

We zijn juli, de tijd van het jaar waarin Belgische clubs op zoek gaan naar witte merels met het oog op het komende seizoen. Chris Mueller zou wel eens aan die omschrijving kunnen beantwoorden. RSC Anderlecht, KV Oostende én Oud-Heverlee Leuven maken jacht op hem, met die laatste club als belangrijkste gegadigde.

The Athletic meldt dat Mueller grote interesse geniet, onder meer vanuit ons land. De 24-jarige Amerikaan maakt sinds 2018 het mooie weer in dienst van Orlando City, waar hij wekelijks gevaar sticht als rechtsbuiten. In de lopende MLS, die ongeveer halverwege zit, staat zijn teller op twee doelpunten en vier assists. Vorig jaar trof Mueller nog tien keer raak.

Die cijfers zijn ook in België niet onopgemerkt gebleven. Drie clubs worden genoemd, maar OHL zou een streepje voor hebben op de concurrenten uit Anderlecht en Oostende. De revelatie van vorig seizoen heeft naar verluidt zelfs al een bod uitgebracht. Voorlopig lijkt Orlando nog niet helemaal overtuigd om ook meteen toe te happen.

Voor Mueller zou het pas zijn eerste avontuur buiten de Verenigde Staten worden. Sterker nog: tot op heden kwam hij in zijn professionele loopbaan enkel nog maar voor Orlando uit.

UPDATE: RSC Anderlecht, KV Oostende en Oud-Heverlee Leuven lijken naar Mueller te gaan grijpen. Orlando City maakte al bekend dat hij richting een Europese club trekt en volgens Kristian Dyer van Sports Illustrated wordt zijn bestemming Schotland. Mueller lijkt namelijk richting Hibernian te gaan vertrekken.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws