Tainmont is opgelucht met nieuwe kans: 'Bedankt voor het toegekende vertrouwen'

Tainmont is opgelucht met nieuwe kans: 'Bedankt voor het toegekende vertrouwen'

Gepubliceerd: dinsdag 13 juli 2021 om 22:40di 13-07-2021 om 22:40

Na een jaartje noodgedwongen afwezigheid keert Clément Tainmont weer terug naar de Belgische voetbalvelden. Royal Excel Moeskroen bood de 35-jarige linkerflankmiddenvelder een contract aan, tot groot jolijt van hemzelf.

Tainmont mocht op Le Canonnier een overeenkomst ondertekenen voor één jaar én een optie op een bijkomend seizoen. Gezien zijn gevorderde leeftijd mag dat gerust gezien worden als een teken van vertrouwen. Via sociale media reageerde de Fransman op die nieuwe kans. 'Bedankt aan Moeskroen voor het toegekende vertrouwen', schrijft hij.

De Henegouwers hopen in dankzij hun nieuwste aanwinst de nodige dosis ervaring in huis te halen. Na de degradatie uit de Jupiler Pro League willen ze zo snel mogelijk weer opklimmen uit Eerste Klasse B. Daar hoopt Tainmont zijn steentje toe bij te dragen. 'Vanaf nu gaan we het maximum geven voor de club', verzekert hij.

Voor Tainmont komt de reddingsboei vanuit Moeskroen als geroepen. Tot medio 2020 lag hij onder contract bij KV Mechelen, waar hij in het laatste seizoen voornamelijk als invaller dienst deed. Malinwa besloot dan ook om hun huwelijk stop te zetten. Nadien vond Tainmont geen club meer, tot nu dus.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws