Antwerp staat op de rand van twee kersverse aanwinsten: 'Enkel nog details'

Antwerp staat op de rand van twee kersverse aanwinsten: 'Enkel nog details'

13-07-2021 22:23
3

De transferwoede van Royal Antwerp FC blijkt nog lang niet gestild. Voorzitter Paul Gheysens pompte in het tussenseizoen flink wat extra centen in de club en die moeten ook op de zomermercato renderen. Zowel Alhassan Yusuf als Birger Meling staan op het punt om The Great Old te versterken.

Antwerp vist al even naar Yusuf, die ook in de belangstelling staat (stond?) van Club Brugge. Volgens Gazet van Antwerpen is het pleit bijna beslecht. De onderhandelingen tussen IFK Göteborg, de huidige werkgever van Yusuf, en de oudste club van ons land zitten in een afrondende fase. Op enkele punten en komma's na is de deal rond. De twintigjarige middenvelder zou al de tiende zomeraanwinst van Antwerp worden.

Daar blijft het hoogstwaarschijnlijk niet bij, want ook rond doelwit elf viel positief nieuws te rapen. Linksachter Meling heeft namelijk geen toekomstperspectief meer bij Olympique Nîmes. Mocht de Franse degradant zich voor de groene tafel alsnog weten redden hebben, had hij een verlengd verblijf in de Ligue 1 nog overwogen. Nu de rechtbank die optie van tafel heeft geveegd, staat de uitgang uit Nîmes wagenwijd open. Mogelijk wordt Meling in Deurne-Noord de opvolger van Simen Juklerod.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie