'Zonen Wilmots mogelijk samen aan de slag bij derdeklasser'

'Zonen Wilmots mogelijk samen aan de slag bij derdeklasser'

13-07-2021 19:15
4

Het Marc Wilmots-tijdperk als trainer bij de Rode Duivels ligt al even achter ons. Zijn tijd als speler van de nationale ploeg, zit er natuurlijk ook al lang op. Zijn zonen Marten en Reno moeten hun voetbalcarrière nog echt lanceren. Dat kan mogelijk binnenkort in Eerste Amateur bij RCS Visé, zo is te lezen in La Dernière Heure

José Riga, die in het verleden onder meer Standard en Cercle Brugge coachte, is momenteel de oefenmeester bij RCS Visé. De Waalse club komt momenteel uit op het derde niveau in België en is volop aan haar voorbereiding voor het nieuwe seizoen bezig. Dinsdag waren Marten Wilmots en Reno Wilmots te zien op training bij Visé.

De 24-jarige Reno Wilmots zit momenteel zonder club en zou dus bij José Riga een nieuwe werkgever kunnen vinden. "Hij traint al een tijdje met ons mee, maar we hebben nog geen beslissingen genomen", zegt Riga over de toekomst van Reno Wilmots. Jongste broer Marten ligt voor twee jaar onder contract bij Visé. Hij laat optekenen dat hij na omzwervingen in het buitenland (Italië, Hongarije en Slovenië) op zoek is naar stabiliteit in België. "Toen Visé me de kans bood, greep ik die met beide handen".