Bizot kan stap naar Griekenland vergeten: Vaclík wordt gepresenteerd

Bizot kan stap naar Griekenland vergeten: Vaclík wordt gepresenteerd

13-07-2021 16:13
0

Marco Bizot (ex-KRC Genk) zal niet voor Olympiakos gaan keepen. De Griekse topclub heeft besloten om Tomás Vaclík naar Piraeus te halen en dat betekent dat de goalie van AZ geen kans meer maakt op een transfer.

De keeperscarrousel in Europa is op gang gekomen en dat leek goed nieuws te zijn voor Bizot. AS Roma lijkt van plan om Rui Patricio weg te plukken bij Wolves, de Engelsen willen José Sá van Olympiakos als vervanger hebben en dus richtten de Grieken zich ook vast op een opvolger. Bizot was in beeld, maar er wordt voor Vaclík gekozen.

De Tsjech was eerste keuze van het Tsjechische nationale elftal op het afgelopen EK en komt over van Sevilla. Daar was hij twee seizoenen basisspeler, maar het afgelopen jaar moest hij zijn plek onder de lat afstaan aan Yassine Bounou. Het is niet bekend welk bedrag de recordkampioen van Griekenland overmaakt.

Zeker is in ieder geval wel dat ze niet opnieuw de portemonnee zullen trekken om ook Bizot te halen. Dat is een pijnlijke conclusie voor de AZ-keeper, omdat hij graag naar Olympiakos had gewild. Hij liet al weten dat hij hoopte dat het rond zou komen en dat deze stap 'alles is wat ik graag zou willen'. Het is niet duidelijk of er andere clubs interesse hebben in Bizot.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie