OFFICIEEL: Eupen heeft tweede zomeraanwinst beet, Standard-product verlaat MVV

OFFICIEEL: Eupen heeft tweede zomeraanwinst beet, Standard-product verlaat MVV

13-07-2021 11:10
1

KAS Eupen heeft een tweede inkomende transfer kunnen realiseren op de zomerse mercato. Jérôme Déom komt per direct over van het Nederlandse MVV uit Maastricht. Beide partijen hebben daarover een akkoord gevonden.

Via de eigen kanalen maakt Eupen de overstap van haar nieuwste pupil bekend. Déom ondertekende aan de Kehrweg een contract tot medio 2024. Onze landgenoot kan vooral als centrale middenvelder uit de voeten, wat hij de voorbije jaren bewees bij MVV. In de Keuken Kampioen Divisie, het tweede niveau in Nederland, was hij afgelopen seizoen goed voor drie doelpunten en acht assists.

Nu krijgt Déom een tweede kans om het in de Jupiler Pro League te proberen. De Luikenaar is namelijk een opleidingsproduct van Standard Luik, waar hij in 2016 tien keer mocht opdraven. Dat gebeurde voornamelijk in Play-Off 2 van dat jaar. Déom kon de Rouches echter onvoldoende overtuigen. Trouwe partner MVV zag het wél in hem en nam hem over.

Voor Eupen is Déom de tweede versterking van deze zomer. Eerder haalde het met Robin Himmelmann al een nieuwe doelman in huis.