'Club Brugge nadert deal met Northampton-talent Caleb Chukwuemeka'

'Club Brugge nadert deal met Northampton-talent Caleb Chukwuemeka'

12-07-2021 14:45 Laatste update: 14:48
50

Club Brugge nadert een deal met Caleb Chukwuemeka, dat meldt de Engelse journalist Pete O’Rourke.   Chukwuemeka is een centrumspits van 19 jaar en zou een groot potentieel hebben.

Club Brugge zoekt nog steeds naar haar eerste transfer. Er zou wel wat op til zijn in Jan Breydel, maar voorlopig is er nog niets officieels. Blauw-zwart zou wel polsen naar de 19-jarige Chukwuemeka. De spits zou Club Brugge zonder transfersom kunnen vervoegen, als zijn contract bij Northhampton afloopt.

Northampton Town speelt in League One. Afgelopen seizoen speelde - de toen nog 18-jarige Chukwuemeka - mee in 22 wedstrijden. Daarvan viel hij 20 keer in, en scoorde hij één keer. Ook speelt Chukwuemeka mee met het Engelse nationale elftal onder 20 jaar.

De youngster heeft een contract tot 30 juni 2022, Club Brugge zou nu al een persoonlijke deal kunnen sluiten, en moet dan nog een jaar wachten tot het contract met Northampton is afgelopen. De Engelse club zou al enkele aanbiedingen van Premier League-clubs afgeslagen hebben.