Anderlecht moet transfermarkt op: 'Ashimeru matig als vervanger Sambi Lokonga'

Anderlecht moet transfermarkt op: 'Ashimeru matig als vervanger Sambi Lokonga'

12-07-2021 13:38
16

RSC Anderlecht staat op het punt om afscheid te nemen van Albert Sambi Lokonga en moet dus op zoek naar een vervanger. Even leek dat Majeed Ashimeru te kunnen worden, maar daar zijn nog twijfels over.

De Ghanees werd het voorbije halve seizoen gehuurd en uiteindelijk deze zomer ook definitief in huis gehaald. De vervanger van Sambi Lokonga lijkt hij echter niet te gaan worden. De middenvelder kreeg tegen AZ de kans om zich te bewijzen op die plek, maar wist niet helemaal te overtuigen. Dat meldt Het Nieuwsblad.

Hij leidde met een vervelende terugspeelbal de 1-1 van de Nederlanders in en wisselde goede momenten met slechte momenten af. Het dagblad speculeert dan ook dat Ashimeru niet moet hopen op speelminuten op die plek en zich eerder moet focussen op de plaatsjes iets hogerop.

Daardoor lijkt men bij Anderlecht nog de transfermarkt op te gaan. Ook Marco Kana werd naar voren geschoven als potentiële vervanger, maar dat lijkt eerder voor het seizoensbegin te zijn. Intussen zal paars-wit uitkijken naar een pion met iets meer ervaring om Sambi Lokonga te vervangen.