Zulte Waregem de reddingsboei voor Gano: Een belangrijke stap

Zulte Waregem de reddingsboei voor Gano: "Een belangrijke stap"

12-07-2021 13:09
1

Voor Zinho Gano is het weer een nieuwe kans in onze competitie. De aanvaller werd overgenomen door Zulte Waregem en hoopt daar te kunnen overtuigen. Na enkele moeilijke periodes is hij alvast toe aan een succesverhaal.

Gano tekende twee weken geleden bij Zulte Waregem voor drie seizoenen. Hij kijkt alvast tevreden terug op die beslissing en hoopt ook de komende jaren te kunnen overtuigen aan de Gaverbeek. "Ik ben inderdaad aan een beetje stabiliteit toe en hoop die bij Zulte Waregem te zullen vinden", klinkt het tegenover Het Laatste Nieuws.

De boomlange aanvaller kwam de voorbije jaren uit voor KRC Genk en Royal Antwerp FC, maar een groot succes werd dat niet. "Pas op, ik kijk niet ontevreden op mijn verblijf bij Racing Genk terug", zegt Gano. "De uitleenbeurt aan Antwerp werd geen onverdeeld succes, omdat ik er niet uit de schaduw kon treden van Mbokani. Dieu speelde alles", aldus de spits.

Maar nu dus Zulte Waregem, waar Gano hoopt op een goed parcours. "Ik ben hier nog maar pas, maar heb toch al ervaren dat ik hier door iedereen goed werd ontvangen. Voor mij kan dit een belangrijke stap in mijn carrière worden", besluit hij.