UPDATE: Niklo Dailly van KV Mechelen is maanden uit met blessure

UPDATE: Niklo Dailly van KV Mechelen is maanden uit met blessure

12-07-2021 12:44 Laatste update: 15:37

Voor Niklo Dailly kon het seizoen bij KV Mechelen niet slechter beginnen. De jonge spits lijkt nu al een kruis te mogen maken over zijn seizoen en is lange tijd out.

Dat meldt Gazet van Antwerpen. De jonge aanvaller raakte in de oefenwedstrijd tegen Roda JC geblesseerd en moest met een draagberrie van het veld. Enkele dagen later is ook het verdict bekend: een gescheurde voorste kruisband en een scheur in de laterale band van de knie.

Dailly dreigt daardoor zo'n negen maanden buiten strijd te zullen zijn. Voor de negentienjarige aanvaller zit het seizoen er dus ook zo goed als op. Een flinke streep door de rekening van Dailly, maar ook van KV Mechelen. Het jonge talent werd vorig seizoen weggeplukt bij RSC Anderlecht en was in de voorbereiding één van de revelaties. Hij leek dit seizoen ook zijn kans te gaan krijgen, maar moet nu dus nog maanden wachten op zijn officiële debuut.

Update: KV Mechelen meldt dat Dailly de voorste kruisband van zijn rechterknie gescheurd heeft. Daarnaast is ook zijn laterale band ingescheurd. Deze blessure neemt al rap maanden in beslag. Een domper voor Malinwa.