UPDATE: Niklo Dailly van KV Mechelen is maanden uit met blessure

UPDATE: Niklo Dailly van KV Mechelen is maanden uit met blessure

Gepubliceerd: maandag 12 juli 2021 om 12:44ma 12-07-2021 om 12:44

Laatste update: maandag 12 juli 2021 om 15:37ma 12-07-2021 om 15:37

Voor Niklo Dailly kon het seizoen bij KV Mechelen niet slechter beginnen. De jonge spits lijkt nu al een kruis te mogen maken over zijn seizoen en is lange tijd out.

Dat meldt Gazet van Antwerpen. De jonge aanvaller raakte in de oefenwedstrijd tegen Roda JC geblesseerd en moest met een draagberrie van het veld. Enkele dagen later is ook het verdict bekend: een gescheurde voorste kruisband en een scheur in de laterale band van de knie.

Dailly dreigt daardoor zo'n negen maanden buiten strijd te zullen zijn. Voor de negentienjarige aanvaller zit het seizoen er dus ook zo goed als op. Een flinke streep door de rekening van Dailly, maar ook van KV Mechelen. Het jonge talent werd vorig seizoen weggeplukt bij RSC Anderlecht en was in de voorbereiding één van de revelaties. Hij leek dit seizoen ook zijn kans te gaan krijgen, maar moet nu dus nog maanden wachten op zijn officiële debuut.

Update: KV Mechelen meldt dat Dailly de voorste kruisband van zijn rechterknie gescheurd heeft. Daarnaast is ook zijn laterale band ingescheurd. Deze blessure neemt al rap maanden in beslag. Een domper voor Malinwa. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws